Malorama overtar gulvvirksomheten til RBI Interiør

Malorama overtar RBIs gulvvirksomhet og viderefører RBI som eget forretningsområde i Malorama. RBI vil konsentrere sin virksomhet til Smartpanel, gjennom Smart Board Production.
RBI Interiør har etter 20 år i det norske markedet blitt en betydelig aktør innenfor salg og distribusjon av harde gulv. I 2017 vil de selge over 1 million m2 med laminat og parkett.

«Malorama har ambisjoner om å vokse i gulvkategorien og vi vil ta en tydeligere rolle i verdikjeden. Overtagelsen av RBIs gulvvirksomhet passer svært godt inn i våre planer for vekst og utbyggingen av Farveringens sentrallager. Gjennom overtagelsen av RBIs gulvvirksomhet styrker vi vår posisjon» sier konsernsjef Nils Sund

«RBI/Smart Board Production har i sin langsiktige strategi besluttet å konsentrere sin virksomhet rundt produksjon og salg av Smartpanel. Vi har allerede investert i nytt produksjonsanlegg og samlet vår produksjon i Fredrikstad, men ønsker å investere og utvikle kategoriene vegg-, tak- og baderomspanel ytterligere. Med Maloramas satsing i gulvsegmentet var det naturlig for oss å inngå en avtale om salg av gulvvirksomheten til Malorama. Vi er sikre på at dette vil bli en svært god løsning for RBIs kunder» sier hovedeierne i RBI, Audar Dørum og Remi Bergstrøm.

«RBIs gulvdivisjon vil bli videreført som et eget forretningsområde i Malorama, og vi er svært fornøyd med å få med Audar Dørum og deler av salgsteamet videre», sier Sund.
«Ved at Farveringen overtar all logistikk er målet at kundene til RBI skal oppleve enda bedre servicegrad. Jeg ser frem til å være med Malorama og Farveringen og videreutvikle forholdet til RBIs gulvkunder», sier Audar Dørum.

Overtagelsen vil finne sted senest 1. mars 2018.

For ytterligere informasjon, kontakt:
Konsernsjef i Malorama, Nils Sund, mobil 970 97 795
Adm.dir RBI Interiør AS, Audar Dørum, mobil 992 35 923