Mal Proff har utsalgssteder og distribusjonspunkter over hele landet og er Norges ledende leverandør av overflateprodukter til proffmarkedet. Med mer enn 95 000 produkter fra ulike leverandører har vi det mest omfattende sortimentet i markedet. Vi dekker alt som maler- og byggtapetsererfaget krever av materialer og hjelpemidler.
Vårt mål er å være det naturlige førstevalget for den profesjonelle overflatebehandleren. Det brede tilbudet av produkter, verktøy og tjenester kombinert med våre ansattes fagkompetanse gjør hvert utsalg til en «One Stop Shopping» opplevelse. Det forenkler og effektiviserer arbeidsdagen for deg som kunde. Vårt tjenestetilbud bygger på solid kunnskap, kompetanse og erfaring. Vi ønsker at våre butikker også skal fungere som sosiale samlingspunkter for maleren og den flerfaglige håndverkeren hvor man får faglig og sosialt påfyll til nytte og glede.

Mal Proff skal være bransjeledende, gjennom og kontinuerlig investere i nye digitale løsninger, butikker, logistikkløsninger og ansatte. I tillegg samarbeider vi med kunder, organisasjoner og produsenter for å styrke rekrutteringen til maler – og byggtapetsererfaget.

 

  

Besøk malproff.no