Mal Proff har utsalgssteder og distribusjonspunkter over hele landet og er Norges ledende leverandør av overflateprodukter til proffmarkedet. Med mer enn 30 000 produkter fra ulike leverandører har vi det mest omfattende sortimentet i markedet. Vi dekker alt som maler- og byggtapetsererfaget krever av materialer og hjelpemidler.

Vårt mål er å være det naturlige førstevalget for den profesjonelle overflatebehandleren. Det brede tilbudet av produkter, verktøy og tjenester kombinert med våre ansattes fagkompetanse gjør hvert utsalg til en «One Stop Shopping» opplevelse. Det forenkler og effektiviserer arbeidsdagen for deg som kunde. Vårt tjenestetilbud bygger på solid kunnskap, kompetanse og erfaring, og hvor blant annet prosjektavdelingen er en viktig samarbeidspartner og støttespiller.Vi ønsker at våre butikker også skal fungere som sosiale samlingspunkter for maleren og den flerfaglige håndverkeren hvor man får faglig og sosialt påfyll til nytte og glede.

Mal Proff består av konseptene Mal Proff Partner, Mal Proff Coatings og Mesterfarge. Mal Proff Partner er et sømløst konsept hvor utvalgte faghandlere opererer på vegne av Mal Proff for utlevering av proffprodukter til våre profesjonelle kunder. Mal Proff Coatings er spesielt rettet mot industrisegmentet og kjernevirksomheten er leveranser av maritime og protective produkter for overflatebehandling samt teknisk rådgivning. Mesterfarge er et landsdekkende felleskap av malermestere og er Norges største malermesterkjede. Kjennetegnet «trygt og seriøst» er en garanti og trygghet for den jobben malermestrene blir betalt for å gjøre for kunden. Mesterfarge sikrer gode innkjøpsavtaler og felles profilering av de rundt 190 medlemmene.

 

  

Besøk malproff.no